2008. május 18., vasárnap

füstöl a gyárkémény...

... dolgoznak a táskagyárban:)))

Ma nagyon jót dolgoztunk Gizivel, két darabbal is elkészültünk, egy pedig kiszabva vár a következő szabadnapomra.

Ez a lila köténytáska egy korábbi megrendelő-barátnőm nagymamájának készült, akinek állítólag nagyon megtetszett ez és szeretett volna egyet magának is. A lila a kedvenc színe, hááááát, olyan igazi lilát nem találtam, de talán ennek a sötét padlizsán-világos orgona összeállításnak is örülni fog. :)

We had a lovely working day together with Gizi, two custom-bags are finished, another one (in peaces) is waiting for my next day off.
This purple one is for my friend's grandma, who saw this and wanted another one for herself. Her favourite colour is purple, well, I didn't find a REAL purple, but I hope she will like this one too. :)



Ez pedig egy másik megrendelés eredménye, a kikötés csak a színre és a formára vonatkozott, ez lett belőle. A legjobban az érdekelne, a két rész összevarrására van-e valami trükk, amire még nem jöttem rá, ugyanis én nagyon szenvedek vele (és ez sajnos meg is látszik a varrásvonalon).
This is another order, I had to use this shape and colour. I'd like to know the tips of the two pieces' stitching-together, because it's so sticky for me and unfortunately it can be seen on the sewing line:(






LinkWithin

Related Posts with Thumbnails